Teneriffa 24 april-1 maj

Hotel Bahia Principe Costa Adeje & Tenerife

På söndag drar jag till Teneriffa och ger mig själv en veckas extra lov. Hur gött? Nu har vi förvisso jäkligt härligt väder här men jag tänker då ha det ännu bättre även om väderprognoserna inte ser jätteunderbara ut för tillfället. Vi skulle egentligen ha åkt till Egypten där de har det snäppet varmare, men jag är mer än nöjd med Teneriffa så länge solen skiner. Trivs faktiskt bättre med vårvärme än sommarvärme.
Eftersom jag har världens sämsta pigment lär jag vara lika blek när jag kommer hem som jag är nu... Haha, no kidding alltså. Min dröm är att vara åtminstone hälften så brun som jag var när vi hade varit i Turkiet. Då förstår ni hur låga förhoppningar jag har...


En 13-årig Maria med röda kinder och bruna armar

Min 18-årsdag


Jag ber om ursäkt för äckligt hög ISO men tro mig, det behövdes!

Lite sådär såg min 18-årsdag ut. Att vakna till sång, presenter och ett fat med champagne och jordgubbar händer ju inte varje dag, så det var en bra start på dagen! Framåt kvällen kom ett gäng goa tjejer hit och myste innan vi åkte till stan för att käka ute. Fina ballonger för typ femåringar fick jag också, haha...
Hur som helst, jag är supernöjd med min födelsedag. Fin familj, fina vänner och en hel del andra faktorer gjorde den så fin.

Amazing 18

Tisdagen den 20 april 1993, 12:58 föddes en 51 cm lång bebis på Östra Sjukhuset i Göteborg.
Idag fyller hon 18 år. Grattis till mig!

Fina Steffi

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8 II
Modell: Stephanie Odion
Foto & redigering: Jag

Med den här tjejen framför kameran blir det inte många dåliga bilder! Jag hade faktiskt aldrig fotat Steffi ordentligt innan, så det var roligt att göra och framför allt se resultatet. Vissa har det i sig... ;)
I det senaste inlägget med bilderna på Elin och Steffi är jag verkligen inte nöjd med redigeringen. På mammas dator finns nämligen bara Photoshop Elements och jag klarar mig inte utan varken kurvor eller lagermaskar.
Och ja, den högra bilden i det här inlägget är en ganska bra påminnelse om att jag måste skaffa mig ett motljusskydd...

Stephanie & Elin


Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8
Modeller: Stephanie Odion & Elin Högberg
Foto & redigering: Jag


Det är så jag säger det

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8
50 mm | 1/1250 | f/1.8 | ISO100

Så säg som det är för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna, förlorar mig och känslorna faller fritt på midnattsgatorna. För vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda? Men allt det här vänder sig in i mig.

En gammal favorit - Amanda


Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8
Modell: Amanda Garå
Foto & redigering: Jag


Förhoppningar och regnbågar

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8 II
50 mm | 1/1250 | f/1.8 | ISO100

Mycket Håkan på sistone. Jag vet inte om det är vädret, tidpunkten eller känslorna. I vilket fall som helst älskar jag att vara mig just nu. Hur kan jag inte? Om två veckor sitter jag på ett plan till Teneriffa och har nyss fyllt 18 år. April är så himla fin annars med men den här känns extra bra. Livet är bra.

Julia i sin naturliga form

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8 II
Modell: Julia Johansson
Foto & redigering: Jag

RSS 2.0