Midsommar på tre bilder

Midsommar 2011

Väldigt lång frånvaro - och den kommer att fortsätta. En rätt livlig vecka har precis tagit slut men nu ger jag mig in på intensiv vecka nummer 2. Jag drar nämligen till Borlänge för Peace & Love imorgon. I skrivande stund är jag inte pepp alls men allt blir vad man gör det till! Det känns bara jävligt knas att lämna hemma när jag knappt ens kommit ikapp tiden själv de första veckorna på sommarlovet.

Kanarisk solnedgång

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8 II

Att det snart är två månader sedan jag var på Teneriffa kan jag inte begripa. Två månader låter ju som en hel evighet men april känns inte långt bort alls. Den här våren har gått helt sjukt fort.
Jag saknar det något fruktansvärt. Värmen, omgivningen, tillfället... Ta mig tillbaka.

Absent-minded


Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8 II
Modell: Elin Högberg
Foto & redigering: Jag

Om himlen finns är jag förlorad

Bilderna är tagna med min kompaktkamera Sony Cybershot DSC-W55

Efter tio timmars köande i stekhet sol för att sedan trängas med tusentals andra euforiska fans fick vi äntligen se vår Håkan. För det är han - Göteborgs stolthet. Han är vår.

Hela konserten var fantastisk. En stor familjefest, som Håkan själv valde att uttrycka det. Under de fartfyllda låtarna dansade vi tillsammans och i de lite lugnare fick man chans att ta ett andetag och kramas. Det behövdes, för när det var dags för efterlängtade Känn ingen sorg för mig Göteborg tog man i från tårna och sjöng med trots att man inte hade någon luft kvar. Alls.

Blå himmel, solsken och hemmaplan. Det blir inte bättre än så. Med fina människor runt omkring och en Håkan som aldrig gör en besviken hade jag en magisk kväll. Tack.

Skogsgläntan #2

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8 II
Modell: Elin Högberg
Foto & redigering: Jag

Skogsgläntan

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8 II
Modell: Elin Högberg
Foto & redigering: Jag

Idag hade jag min första stylingochsminkplusanvändareflexskärmenordentligt-fotografering! Inte illa för att ha haft reflexskärmen sedan i julas, va? Jag har bara varit lat och dessutom inte haft särskilt många anordnade fotograferingar under våren. Nu ska den dock användas flitigt för oj vad skillnad den gör!
Jag och Elin fotade i en skogsglänta där ljuset var helt perfekt. Därefter begav vi oss till en liten äng med smörblommor och maskrosor. Jag är supernöjd med bilderna och har massor med redigering framför mig ikväll. Fler bilder kommer!

Jessika - Student 2011

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8 II

Det är nog först nu, efter att ha varit på min första student någonsin, som jag förstår den lycka man måste känna. Så mycket glädje, skrik och musik. Jag har inte bråttom alls men fan, nu längtar man nästan lite själv. Ett år kvar!
Att fota all den lycka var riktigt kul. Spontana bilder är det bästa jag vet och det är ju exakt vad man får chans att knäppa en sån här dag. Jag älskar det!

RSS 2.0