Småplock från TeneriffaDet finaste som finns

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8 II
50 mm | 1/1600 | f/1.8 | ISO200

Red lips

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8 II
Modell: Elin Högberg
Foto & redigering: Jag

FOTOKUSERA - en personlig resekatalogJag får väl ta och slänga upp ännu ett par bilder som ser ut att höra hemma i en resekatalog snarare än min "personliga fotoblogg". Det finns mycket jag vill visa men dessvärre lite tid till det. Jag har massor av annat att tänka på, speciellt skolan nu framöver när det går som det går... inte så himla bra, alltså.
Har världens bästa helg framför mig: på lördag ska jag på ett möte och på söndag ska jag till röstlokalen för att utnyttja min rösträtt (wow, hur många vuxenpoäng kammade jag inte hem på de där två punkterna egentligen?). Resten av tiden hittar ni mig nedgrävd i plugg. So long!

Jessika kan hon med


Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8
50 mm | 1/640 | f/1.8 | ISO100


En kväll på Teneriffa tog jag och Jessika lite bilder vid hotellreceptionen. Jag älskar färgerna i dessa bilder och det faktum att Jessika kan vara seriös på bild är stort!

Att titta ut över havet och se La Gomera (en annan kanarieö) vid horisonten medan solen drar sig tillbaka... är helt fantastiskt.


Underbara Atlanten
Pappas födelsedag @ Teneriffa


Vi skulle till Teneriffa men landade på Lanzarote. Haha nädå, det var bara vår "avdelning" (som om det vore ett sjukhus...) men när vi landade på flygplatsen sa styrman faktiskt "...bla, bla, bla, nu när vi kommit fram till Fuerteventura..." och alla blev helt förskräckta. Han hade såklart bara sagt fel, haha.


Den andra dagen var pappas 50-årsdag, vilket firades med ett (eller några...) glas champagne.


På kvällen skulle vi äta på restaurang och när Jessika dröjde med att göra sig i ordning roade jag mig framför spegeln.


Jag åt entrecôte med klyftpotatis. Någonting saknas men det känns pinsamt att fråga om det på restaurang... (Facit: KETCHUP)


Och likt i princip alla andra kvällar slutade denna i lobbyn.

Poolhäng
Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8 II

Tro det eller ej, men jag badade bara en enda gång i poolen på Teneriffa. Och två i havet. Då kanske ni förstår att vi inte hade så jättefint väder. Annars kändes det onödigt när det ändå inte var varmt i vattnet. Då vet man att man har vuxit upp, när man går i bara för att svalka sig istället för att plaska runt.
Istället fotade jag Jessika som badade lite mer. Det blir automatiskt superhärliga bilder tack vare det fina ljuset och färgerna. Det "blåa" vattnet gör att dessa bilder knappt behövde någon redigering.

Borta bra, hemma bäst

Playa Paraíso, Teneriffa

Hemma igen, men jag har nog inte landat riktigt än. Efter en del förseningar var vi inte hemma förrän halv fem imorse och jag fick sova två timmar innan jag skulle upp till skolan. Man är väl ingen mes som "tar ledigt" när man vill träffa fina vänner?

Jag har haft det himla bra. Vädret var sådär men jag och mina värdelösa pigment har fått lite färg ändå, så jag klagar inte! Resan var precis vad jag behövde just nu. Jag lovade mig själv att koppla bort all skit här hemma och bara må bra. Jag lyckades. Dock väntade ju allt på mig och nu är det back to reality vare sig jag vill eller inte.

Mycket att göra, så bilder kommer så småningom! Har ju bara 624 blogginlägg att läsa...

RSS 2.0