Neonskyltar på gatorna

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1,8 II

Oktober, och jag håller din hand för hårt

@ Masthuggskyrkan, Göteborg

Denna helg har jag firat två bästa vänner som äntligen har fyllt 18. Himla fint faktiskt. En skolvecka kvar, sedan lov. Också fint.

Ja, även fuck-ups har ett val dom gör

Canon EOS 500D + Canon EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6

Alla ser, vet och förstår. Trots det uppenbara måste jag skriva att ja, visst är omslaget till 2 steg från paradise en inspiration till dessa bilder. Detta är uppe vid Masthuggskyrkan men jag funderar på att ta mig upp till platsen där omslaget faktiskt är taget.

Första april?

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1,8 II

Min lördagseftermiddag spenderades i staden med braiga Hanna. Det kändes snarare som första april än första dagen i oktober med tanke på hur sjukt härligt vädret var. Ändå höstigt och fint.

Som ett höstlöv i vårens första flod

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1,8 II

Att fota vyer med 50 mm är inte det mest ultimata men jag är lite kär i den här bilden ändå. Kanske mest för att jag är så kär i min stad. Fotot ser ut att vara taget i morgondimman men detta var i fredags kväll. Ett magiskt möte med mitt kära Göteborg. Typ.

11-10-01 13:31

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1.8 II

Det känns ju lite surrealistiskt att ha blivit faster till den här lilla krabaten. Det lilla livet. Det här säger jag nog bara för att det är mitt blod men jag tycker faktiskt att han är himla fin.

RSS 2.0