Om nom nom

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1,8 II
50 mm | 1/160 | f/1,8 | ISO400

Kelian må inte vara svårcharmad då han tuggar på allt han hittar, men så som han höll fast i mitt linsskydd visar att Canon får definitivt godkänt.

Dopdag

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1,8 II

Vad passar bättre en såhär fin dag än dop för världens bästa toker? Han var så lugn och fin i kyrkan, sa inte ett knyst utan somnade till och med efter ett tag. Peter och Caroline måste ha varit stolta när det andra barnet som också skulle döpas grät och skrek en himla massa när prästen höll i henne. Kelian sparade all energi till efteråt då han babblade och skrattade, bankade och bet på allt möjligt. Toker. (Hans öron gör att han liknar Toker, en av de sju dvärgarna, så jag kallar honom alltid för det.)

Euphoria


Sweet laughter

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1,8 II

Bebisskratt är nog något av det underbaraste som finns. Speciellt när det kommer från en fin brorson som börjar ta större form som människa genom att vara mer närvarande och ge ifrån sig definitivt mer ljud. Det är rätt fascinerade att se.

Alla bilder på Kelian hittills har varit svartvita då de är tagna under dåliga ljusförhållanden vilket ger en alldeles för röd ton oavsett hur man vrider och vänder på det. Reducerad mättnad är lösningen helt enkelt.

Underbara motljus

Canon EOS 500D + Canon EF 50 mm f/1,8 II
Modell: Elin Högberg
Foto & redigering: Jag

Dessa bilder knäppte jag lite random i skolan häromdagen. Det var en sådan dag då man var riktigt glad över att ha tagit med kameran. Snö, blå himmel och sol - då är det ändå okej att vara så kallt som det är.

RSS 2.0